JULETRÆSPRODUKTION & SKOVBRUG

JULETRÆSPRODUKTION & SKOVBRUG

M.O.S. Nature har over 35 års erfaring inden for juletræsproduktion og skovbrug

PASNING OG OPARBEJDNING AF JULETRÆER OG SKOV

M.O.S. Nature har over 35 års erfaring inden for juletræsproduktion og skovbrug, samt et stort kendskab til arbejdet med østeuropæer inden for denne branche. Dette har skabt fundamentet for vores virksomhed, som hovedsageligt beskæftiger sig med udlejning af arbejdskraft fra Rumænien og Polen.

Er du juletræsproducent eller skovejer, vil vi M.O.S. Nature være oplagt, som hovedentreprenør til pasning og oparbejdning af dine juletræer. Vi har en stor viden og erfaring omkring pasningen af træerne, som ville gøre os til en oplagt sparringspartner for din/jeres produktion af juletræer. Derudover har vi et stort salg af juletræer, og vi vil eventuelt kunne være behjælpelig med afsætningen af dine træer.

De ansatte vi lejer ud, har tilegnet sig en god forståelse for juletræsproduktion, og der vil altid være en engelsktalende formand på holdet, som er med til at kvalitetsikre opgaven. Derudover vil Marius og Kristoffer også holde et opsyn under projekterne du/I måtte have, og komme med faglig sparring.

M.O.S. Nature kan tilbyde at være din komplette hovedentreprenør inden for juletræsproduktion. Ingen kunder er for små eller for store, vi vil glædeligt arbejde sammen med kunder i alle størrelser.

Se vores ydelser og kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til noget, eller ønsker at leje vores ansatte ind til dit projekt.

SE VORES YDELSER HER