BYGGERI

BYGGERI

Vi udlejer vores ansatte til arbejde inden for tømrer-, murer- og malerfaget, samt nedrivningsopgaver

UDLEJNING AF ARBEJDSKRAFT TIL BYGGERI

Inden for byggeri kan det sommetider være en fordel at øge ens kapacitet for en periode, hvis man skal lave et større byggeprojekt. Vi hos M.O.S. Nature tilbyder udlejning af arbejdskraft i sådan situationer.

Har du som tømrer fået et stort gipsprojekt ind, eller som murer fået et stort projekt med gasbeton, vil du som virksomhed kunne leje vores ansatte til dette projekt. Prisen er som regel på timebasis, men kan også aftales på akkord, alt efter projektets type.

Vores ansatte kan også lejes til mindre projekter, med kortere varsel. Dette kræver at de ansatte med de rette kompetencer er i Danmark.

Vores ansatte kommer fra Rumænien og Polen, og alt efter hvad kravet er fra din/jeres side, kan vi skaffe faglærte eller ufaglærte til opgaven. Der vil altid være en engelsk talende formand i en gruppe, som er med til at styre de ansatte og kvalitetssikre opgaven. Derudover vil Kristoffer eller Marius også være tilstede gennem projektet for at kvalitetssikre, og sørge for at det hele kører som det skal.

Lejer i arbejdskraft til byggebranchen gennem M.O.S. Nature, kan vi ydermere tilbyde en fagligkonsulent, hvis dette ønskes. Vores samarbejdspartner Jesper K. Lauridsen, ville kunne træde til som projektleder eller opsynsmand, hvis der ønskes sparing eller rådgivning fra en bygningskonstruktør.

Se vores ydelser, og kontakt os gerne, hvis du/I har en opgave til os.

Jesper K. Lauridsen
SE VORES YDELSER HER