OM M.O.S.

M.O.S. Nature tilbyder udlejning af arbejdskraft og manuelt entreprenørarbejde inden for juletræ-, bygge-, og anlægsgartnerbranchen.

Hvem er M.O.S. Nature

M.O.S. Nature ejes og drives af Marius Sørensen (Ejer og Direktør).

Marius har over 35 års erfaring inden for juletræsbranchen, og har et stort kendskab til både produktion og salg af juletræer.

MOS Nature ApS har samarbejdspartnere i Rumænien og Polen, som rekruttere de ansatte.

Vi går meget op i at vores ansatte har det godt, og arbejder under ordentlige forhold. Vi har investeret i to huse, som vores fastansatte bor i. Dette giver dem faste rammer, når de er i Danmark og arbejde.

Bestiller du M.O.S. Nature til at udføre en opgave for din virksomhed, kan du være garanteret ordentligt opsyn af projektet og de ansatte. Vi holder hele tiden status med, hvordan det går, samt hjælper med opstarten af projektet. Vi vil være tilstede undervejs, hvis dette er nødvendigt i forhold til projektets størrelse. Med andre ord, vil vi ikke sende folk på et projekt uden selv at være der, og sikre os at alt er, som det skal være. Kunderne skal være i trygge hænder.

Vision

Vores vision i M.O.S. Nature er at skabe gode relationer til vores kunder, så vi derigennem bliver din hoved entreprenør, når det gælder udlejning af arbejdskraft til dine projekter.

M.O.S. Nature ApS